Crab la cuptor

de Doralinda in Fructe de mare, 24 Feb 2013 | 12809 vizualizari

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

24.02.2013, 16:39

Ce bunătate!!!

Zamfira 1

24.02.2013, 17:01

deosebita, place!

Doralinda 1

24.02.2013, 17:06

Zamfira

Doralinda 1

24.02.2013, 17:06

Satisfy

Bya Ralu 1

24.02.2013, 17:53

yammy

Doralinda 1

24.02.2013, 18:13

Bya

Mitinita 1

24.02.2013, 18:52

vai,de cand n-am mai mancat crab cam de cand am venit in Romania de ras,dar trist

MotanLaOale 1

24.02.2013, 19:15

Doralinda 1

24.02.2013, 19:18

Eu am norocul sa mananc de cate ori vin in grecia, ca in franta e un alt tip de crab, mic si maro si nu-mi place! Bine, mai gasesc crab roial dar prefer pe asta!

Doralinda 1

24.02.2013, 19:18

Motanel

Bunica 1

24.02.2013, 19:36

Bun,bun!

Rocsi 1

24.02.2013, 19:39

Doralinda 1

24.02.2013, 20:07

Buni, rocsi, va multumesc

Bucatardinpasiune 1

24.02.2013, 21:57

Delicios si sanatos, totodata!!!

Doralinda 1

24.02.2013, 22:40

Elena

marcela1979 1

24.02.2013, 23:55

arata bine dar nu ma impac cu fructele de mare

Doralinda 1

25.02.2013, 00:20

ooo, ce mai imi plac!!!!

Sim0na 1

25.02.2013, 17:57

N-am mancat niciodata.. si mereu am zis sa mananc in oras!

Doralinda 1

25.02.2013, 19:09

E foarte bun simona!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu fructe de mare si ou