Crema de zahar ars

de ianculubita in Dulciuri, 29 Mar 2011 | 2865 vizualizari

 

Eu fac crema de zahar ars,direct in castronele si e foarte simpla

 

INGREDIENTE

  • 6linguri de zahar pentru topit
  • 500ml lapte
  • 4oua
  • 4linguri cu zahar
  • arome dupa plac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Topesc cele 6linguri de zahar intr-un ibric,apoi torn cate putin in boluri si-l intind pe toata suprafata;intr-un vas bat bine ouale cu un praf de sare,zahar,arome,lapte si impart in cele 6 boluri;le pun intr-o tava cu apa si dau la cuptor 25-30min;depinde de cuptor;dupa ce s-au facut,le dau la rece iar la servire pentru cine doreste pun 1lingurita de dulceata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

esmerandra 1

30.03.2011, 00:51

n-am facut-o niciodata...trebuie sa ma pun sa o fac si eu... multumesc de reteta

MotanLaOale 1

30.03.2011, 07:58

adry88 1

02.06.2011, 12:27

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu lamaie