Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am zis sa incerc si crema de zahar ars la crock-pot, am facut-o si pe asta.
Intr-o craticioara am pus 150 g zahar la caramelizat, grija mare sa nu se arda, trebuie sa capete culoarea chihlimbarului. Dupa ce am caramelizat zaharul l-am transferat in vasul crock-pot-ului, am imbracat peretii vasului cu caramel, am lasat sa se raceasca bine. Separat am amestecat ouale, zaharul, romul si laptele. Am turnat amestecul peste caramelul racit, am asezat vasul in crock-pot, am setat functia higt si am lasat 2,5 ore. Mie imi place atat calda crema de zahar ars cat si rece cu un pic de frisca.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult