Creveti cu sos de soia si vin

de mamaieelena in Fructe de mare, 16 Mai 2011 | 7913 vizualizari

 

Eu pregatesc creveti saptamanal si cea mai la-ndemana reteta este aceasta

 

INGREDIENTE

  • 350 gr.crevete
  • 2 linguri sos soia
  • 100 ml.vin alb
  • piper
  • sare
  • ginger(dimensiunea unei nuci)
  • 3 catei de usturoi
  • coriandru
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de soia si vin:

Crevetele se spala si se pune la scurs pe hartie prosop, apoi se vor curata si taia in bucatele mici usturoiul si gingerul. Luam wokul si punem uleiul la incins. Cand uleiul e gata punem usturoiul si gingerul si lasam jumatate de minut, apoi punem crevetele amestecand tot timpul pana se albeste. Adaugam sosul de soia, piperul, sare (optional ardei iute) si la sfarsit vinul. Lasam un minut sa clocoteasca si cand e gata punem pe platou si asezonam cu coriandru (eu am pus patrunjel ca nu am gasit coriandru).

Deosebit de gustos alaturi de un vin alb de calitate,pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de soia si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Platou de creveti si scoici