Creveti cu vinete gratinate la cuptor

de loredanaaa in Fructe de mare, 19 Feb 2013 | 3953 vizualizari

 

vinetele sunt usor de preparat si gustoase,iar cu gambereti sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 4 creveti
  • 200 g pesmet
  • 3 linguri de ulei
  • piper,sare
  • pentru vinete:
  • 2 vinete taiate felii
  • 300 g de paste de tomate (usturoiul se caleste in ulei, se adauga bulionul, sare, piper si se lasa cateva minunte la fiert)
  • ulei de masline
  • 2 mozarele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu vinete gratinate la cuptor:

Vinete gratinate:

-se ung feliile de vinetele cu ulei,apoi se calesc intr-o tigaie incinsa,cate 2 minute pe fiecare parte.

-se aseaza feliile de vinete  intr-o tava cu hartie de copt,se pune  sosul de tomate,apoi mozzarella taiata felii sau rasa 

-se pune tava in cuptor .

Crevetii:

-crevetii se curata si se spala bine, apoi se infileaza in betisoare lungi, se sareaza dupa gust

-intr-o farfurie se amesteca pesmetul cu 3 linguri de ulei (daca aveti ulei de masline e mai bine),piper. Prin acest amestec se trec crevetii

-se pun intr-o tava pe o foaie de copt si se da in cuptor .

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu vinete gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu branza la cuptor