Creveti in sos de smantana

de Bamsse in Fructe de mare, 3 Sep 2012 | 20369 vizualizari

 

O mancare gustoasa si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • Creveti 300g
  • Unt 50g
  • Smantana 150g
  • Parmezan 150g
  • Ulei de masline 50g
  • Usturoi o capatana
  • O legatura de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in sos de smantana:

Se topeste untul in ulei.

Se adauga usturoiul pisat. Se lasa putin la calit. Se adauga crevetii si se lasa la foc mic pana cand acestia devin rozalii.

Se ia tigaia de pe foc, se adauga smantana si parmezanul, se pune inapoi pe foc pana da iar in clocot si se adauga patrunjelul.

 

TIPS-URI

1

Daca se doreste, se poate stinge cu un pahar de vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

04.09.2012, 09:27

Ce buni trebuie sa fie.. N-am papat niciodata cu sos de smantana.. deci trebuie incercat!

gaby_gabytza 1

04.09.2012, 09:32

plaaaaaace

Bamsse 1

04.09.2012, 16:22

@Laly & Simo: Da au fost foarte gustosi, chiar merita incercati
@Gabi: multumesc ^^

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu usturoi