Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume

de mamaieelena in Fructe de mare, 15 Apr 2011 | 6566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.crevete
  • 1/2 kg. brocoli
  • 250 gr legume asortate congelate
  • 1 ou fiert
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 3 linguri cu ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume:

Pun crevetii intr-un castron cu sos de soia si lamaie, apoi in wok si incep sa sotez brocoli dupa ce l-am spalat si taiat in buchetele, cu ulei de masline, piper, sare, sos de soia. Stergem cu o bucata de hartie prosop wokul si sotam restul de legume congelate si ele la fel se asezoneaza. Legumele pe rand se pun intr-un vas, eu am pus intr-unul de pamant. In timp ce sotam se pune si gratarul de aragaz la foc si se pot face crevetii amandoua pot fi gata in acelasi timp.  Oul fiert tare se taie in 4 bucati si se pune deasupra. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de unt si usturoi