Creveti pane

de Criss in Fructe de mare, 7 Noi 2019 | 5912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: 
  • o tava (225 g) creveti decorticati 
  • 1 ou 
  • 2 linguri faina 
  • 3 linguri pesmet 
  • sare 
  • piper 
  • 1 catel de usturoi 
  • 1 lingura suc de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane:

Crevetii i-am curatat si am scos si ultimul inel si codita. Am scos si vena. (Acest procedeu e obligatoriu!) Se despica putin, cu un cutit subtire si ascutit "burta" crevetilor si se scoate vena acea neagra. I-am spalat si i-am pus pe hartie absorbanta. Sucul de lamaie l-am amestecat cu usturoiul zdrobit, sarea si piperul si l-am pus peste creveti. Am amestecat usor si i-am lasat cam 10-15 minute. Apoi i-am dat prin faina, ou batut si pesmet si i-am prajit in baie de ulei. I-am scos pe hartie absorbanta si i-am servit cu un sos picant. Am amestecat putin Sos de rosii cu ardei cu putina pasta harissa (tot de la Lidl) si a rezultat un sos picant perfect langa creveti.  Cam asta e tot. Rapid si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

09.11.2019, 20:25

Vreau si eu sa pregatesc creveti saptamana viitoare, pentru prima data!

dantes 1

15.11.2019, 10:01

Buni!

Criss 1

18.11.2019, 09:20

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Creveti in aluat