Creveti si scoici in sos rosu

de mihaelar63 in Fructe de mare, 13 Dec 2013 | 8222 vizualizari

 

Imi plac mult roadele acestea ale marii. Imi mai plac pentru ca se prepara rapid .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr creveti
  • 200 gr scoici
  • 200 gr taitei din orez
  • 1 ardei [ jumatate rosu+ jumatate galben]
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar sos aromat http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt
  • sare
  • salvie proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti si scoici in sos rosu:

Spalati si curatati ardeiul si-l taiati fasii.

Spalati si taiati ardeiul iute .

Curatati usturoiul si-l tocati .

Opariti taiteii de orez si-i scurgeti de apa .

Intr-un Wok incingeti uleiul de masline+untul .

Caliti usor legumele , adaugati crevetisi scoicile.Sarati.

Turnati sosul aromat deasupra si lasati sa fiarba 3 minute .

Serviti preparatul peste taiteii de orez . Decorati cu salvie proaspata.

TIPS-URI

1

Cititi cu atentie modul de preparare a taiteilor de orez . De obicei este suficient sa-i opariti doar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti si scoici in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

13.12.2013, 12:41

simona72 1

13.12.2013, 13:48

Bravo Mihaela!!

laura_n 1

13.12.2013, 13:50

crevetii ii ador, dar scoicile sa nu le vad )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu creveti si legume