Croissant cu piept de pui si avocado

de cristina1985 in Sandvisuri, 21 Noi 2017 | 2277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 croissante cu unt
  • 1 piept pui ( mare)
  • 2 avocado (am scris mai jos si cum se coc ,mai repede)
  • ceapa
  • sare
  • varza rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissant cu piept de pui si avocado:

Se taie pieptul de pui si se bate putin. Se pune sare, piper si se prajeste in putin ulei, pana devine alb. Apoi ,se toarna putina apa si se continua asa (adaugand apa) 1 ora si 10 minute, la flacara mica. Dupa aceea, se lasa sa se evapore apa si sa se prajeasca putin, in ulei ramas.Timpul total de pregatire este de 1 ora si 30 minute.

Avocado se coace mai repede daca se pune intr-o punga de hartie, perforata alaturi de 2 banane. Acestea se schimba pe masura ce se coc. Verificati avocado sa nu se strice. Cand este copt, este mai moale la atingere.

Avocado se taie in doua, pe lungime, se baga cutitul in sambure si se rasuceste. Se scoate miezul cu lingura si se paseaza cu furculita. Se adauga sare, dupa gust si ceapa tocata marunt.

Se taie un croissant, se asaza pieptul de pui taiat si crema de avocado.Sau se pune crema de avocado, piept de pui si varza rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu piept de pui si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sendviş cald clasic