Croque monsieur

de - Andreea - in Sandvisuri, 4 Aug 2015 | 22202 vizualizari

 

Se prepara rapid si este un mic dejun satios si delicios ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine toast
  • 1 lingura unt
  • 4 linguri smantana
  • 50 gr sunca
  • 2 felii branza topita
  • 2 linguri branza rasa
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque monsieur:

Incalzim cuptorul la 200 grade . 

Intre timp ungem doua felii cu unt si le asezam cu partea unsa in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt . 

Ungem apoi feliile cu smantana .Presaram sare.

Asezam pe fiecare felie de paine,  felii de sunca ( eu am folosit prosciutto cotto ) .

Peste sunca punem cate o felie de branza topita ( se poate inlocui cu cascaval) . 

Asezam apoi pe fiecare cate o felie de paine unsa cu unt , cu partea unsa in interior.

Punem din nou un strat de smantana si presaram branza rasa. 

Dam la cuptor pana ce branza este topita la suprafata si face o crusta usor maronie. 

Se servesc imediat :) 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandwich la cuptor