Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bunica in Bulion, 17 Iul 2009 | 18949 vizualizari
ANCA 1
Bunica, azi facem si noi o transa! doar ca am mai putine rosii, si ca sa nu se strice, prefer sa le fac suc, sper sa nu-mi iasa prea sarat..
Bunica 1
Anca, cel mai bine este sa faci in cantitate mica. Fierbe repede si nu stai prea mult in bucatarie. Ai grija sa-l pui repede in "scutece"dupa ce l-ai pus in sticle( sa-l infasuri in ceva gros). Spor la treaba!
Gata, mi-a iesit ieri o sticla de 750 ml si un borcam de 800 grame...asa am facut, le-am pus imediat in prosop si asa au stat pana azi dimi!
Esti fericita. Bravo ! Ce se face in casa e sfant.
Adele 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 20:44
de Bucataras 6
ieri la 12:36
ieri la 12:20
ieri la 09:22
pe 05.06 la 15:09
2 comentarii
de Miha 9
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
Reteta-Video 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
CarmenBlue 1
esmerandra 1
Miha 9
2712 puncte
oanapl 7
1110 puncte
Rocsi 9
622 puncte
mihaelar63 9
206 puncte
vasimur 4
150 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!