Cus cus cu pulpe de pui

de adry88 in Pui, 27 Apr 2013 | 11572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cus cus
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 4 copanele
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 cana de bere
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu pulpe de pui:

Amestecam mustarul cu condimetele si berea dupa care adaugam pulpele de pui spalate,acoperim si dam la frigider 30 min.

Asezam pulpe intr-o tava,adaugam siropul in care am tinut pulpele si 1 lingura de unt.

Dam la cuptor pana se rumesc frumos.

Cus cus il fierbem in apa cu sare,dupa care il scurgem de apa.

Intr-o tigaie calim ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare si pasta de ardei,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam cus cus si lasam cca 5 min sa se caleasca impreuna.

Eu am adaugat la final si ceapa verde tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si cuscus