Cus-cus cu kaizer si ciuperci

de Ina in Paste, 30 Oct 2011 | 16025 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • o cana de cus-cus
  • o cana de apa
  • 200g kaizer
  • o cutie cu ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 6 linguri ulei
  • 80 g unt
  • busuioc maruntit
  • sare/ delikat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu kaizer si ciuperci:

Fierbem o cana cu apa in care am pus 1/2 lingurita de sare  sau delikat. Cand clocoteste, adaugam cus-cus-ul  si mestecam cu grija pana se umfla si absoarbe toata apa. Lasam pe foc si adaugam 4 linguri cu ulei , 80 g unt  si o lingurita cu busuioc maruntit. incorporandu-le in cus-cus. Daca este nevoie, mai adaugam putina sare. Oprim focul si acoperim vasul.

Separat taiem kaizerul felii, spalam ciupercile din conserva scurgandu-le bine, apoi le calim in 2 linguri cu ulei. Presaram totul cu busuioc maruntit. 

Asezam cus-cus-ul pe o farfurie, punem deasupra amestecul de kaizer si ciuperci, apoi acoperim totul cu cascaval ras. Dam totul la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, pentru a se topi cascavalul.

Servim fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu kaizer si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui si smantana