Cus-cus cu legume

de violeta30 in Mancaruri de post, 30 Dec 2018 | 4519 vizualizari

 

Este o reteta rapida si foarte buna. Am incercat mai multe feluri de cus-cus, dar cel de la Arnos e minunat.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cus-cus Arnos
  • 2 linguri ulei
  • 3 cani apa
  • o mana de ardei tocat cuburi
  • 1 ceapa
  • 2-3 ciuperci feliate
  • sare
  • suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume:

Punem uleiul intr-un vas si apoi adaugam cus-cusul pe care il vom cali in ulei, cand devine sticlos punem canile de apa si sare si amestecam continuu pentru a nu se lipi.

Separat calim legumele, iar cand sunt moi adaugam sucul de rosii, putina sare si lasam 10 munte la fiert, apoi le amestecam cu cus-cusul fiert. Daca mai necesita sare, adaugam in functie de gust.

Se serveste cald.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu mazare