Cuscus cu legume si cremvusti

de oanapl in Mancare copii, 21 Mar 2022 | 6990 vizualizari

 

Dacă sunteți în criză de timp, vă invit să încercați acest preparat rapid și delicios. Dacă postiți puteți renunța la crenvuști.

 

INGREDIENTE

  • 200g cuscus
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 morcov
  • Roșii cherry
  • Pătrunjel
  • Sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Mix condimente mediteraneene
  • 4 fire crenvuști de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu legume si cremvusti:

Se curăță legumele, după care se spală și se taie cubulețe ardeiul, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică.

Într-o tigaie încinsă se pun 2 linguri de ulei de măsline și se pun la călit legumele și crenvuștii, apoi se adaugă sare si mixul de condimente și 2 cani cu apă și se lasă să fiarbă în vasul acoperit, până când legumele se înmoaie.

Se adaugă cuscus-ul și se lasă să fiarbă 5-7 minute acoperit cu capacul, pentru a absorbi toată apa. Cu o furculiță se amestecă cous cous-ul până se desface bob cu bob și apoi se adaugă roșiile cherry tăiate felii și se amestecă ușor. Se mai lasă să fiarbă câteva muinute, până când se absoarbe toată apa. Se presară pătrunjelul tocat și se servește preparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu legume si cremvusti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu pui si legume la cuptor, cu piure de mazare