Deliciu la cuptor cu broccoli si rosii cherry

de oanapl in Mancare copii, 17 Mai 2017 | 8760 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1/2 broccoli
  • 3 cartofi
  • 100 g sunca de curcan
  • 300 g rosii cherry
  • 100 g mozzarella Delaco
  • 6 linguri smantana
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu la cuptor cu broccoli si rosii cherry:

Cureti de coaja cartofii si ii tai felii si ii fierbi in apa cu sare, timp de 10-15 minute.

Desfaci in buchetele broccoli si le pui la fiert in apa cu sare pentru 5 minute.

Tai sunca cubulete.

Tai rosiile cherry in sferturi.

Ungi cu ulei un vas yena si il tapetezi cu pesmet. Scoti legumele din apa si le scurgi bine de apa, apoi le amesteci cu sunca si rosiile si pe pui in vasul yena. Adaugi amestecul de oua batute cu smantana deasupra compozitiei.

Introduci vasul in cuptorul preincalzit si il lasi pentru 20 de minute. Scoti vasul si adaugi mozzarella rasa deasupra compozitiei si mai lasi vasul in cuptor pentru 5 minute.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu la cuptor cu broccoli si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Soparle & Pariziene cu carnaciori si cascaval