Desert bilute turmentate

de Constelatialeu in Dulciuri, 12 Mai 2017 | 4305 vizualizari

 

Bilute turmentate pentru picnic haios, merg la fix sa-ti faca pofta de mancare.....sau alte pofte......:))))))) Retete pentru picnic....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg biscuiti populari
  • 170 g ciocolata cu lapte
  • 50 g cacao
  • 200 g zahar
  • 200 ml apa
  • 150 g nuca macinata
  • 100 ml coniac
  • Visine din visinata
  • nuca macinata pentru tavalit turmentatele
Portii: 66
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute turmentate:

Intr-un castron incapator, macinam biscuitii si nuca.

Separat, intr-o craticioara, punem zaharul, cacaua si apa, amestecam bine, apoi adaugam ciocolata rupta bucatele, punem pe foc sa dea in clocot, apoi turnam peste biscuitii cu nuca, adaugam si coniacul si framantam bine pana obtinem o compozitie din care putem sa formam bilute. Formam bilute le aplatizam, asezam o visina si formam din nou biluta, apoi o tavalim prin nuca macinata. Ca sa putem sa formam cu usurinta bilutele, ne udam un pic pe maini. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute turmentate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune