Desert biscuiti de casa cu gem de caise

de Oana in Dulciuri, 6 Iun 2017 | 17917 vizualizari

 

Biscuiti fragezi si aromati, perfecti alaturi de un pahar cu lapte!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 90 gr zahar pudra
  • 90 ml ulei
  • coaja rasa de portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 30 g amidon
  • 280 g faina
  • un praf de sare
  • gem de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de casa cu gem de caise:

  • Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare si cu zaharul pudra.

  • Se adauga uleiul putin cate putin, mixand la viteza mica.

  • Se pune coaja de portocala, vanilia si amidonul. Se omogenizeaza compozitia.

  • Se pune apoi faina putin cate putin, framantand un aluat omogen si nelipicios.

  • Se pregateste tava de cuptor cu hartie de copt si se formeaza mici bile de aluat care se asaza in tava.

  • Cu ajutorul varfului de la storcatorul manual de citrice se preseaza usor fiecare biluta de aluat, formand astfel biscuitii.

  • Se coc biscuitii la 180 de grade C, pentru 20 de minute.

  • Se lasa apoi la racit si se umplu cu gem de caise si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de casa cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.06.2017, 19:53

Ce as lua cativa, ca sunt buni de se topesc in gura!

kytz 1

08.06.2017, 08:57

Ce biscuiți fini și aromați! Util pontul cu vârful storcătorui manual!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinta moldoveneasca