Desert biscuiti moi cu ciocolata

de BakeUpArtist in Dulciuri, 17 Mai 2017 | 2273 vizualizari

 

 
Dacă iubiți ciocolata și preferați dulciurile de casă, rezervați-vă 20 de minute pentru această rețetă de biscuiți moi și aromați, ideali pentru mic dejun, desert, gustare, cum doriți.   

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolată 50% cacao
  • 2 ouă
  • 100 g unt
  • 150 g zahăr
  • 200 g făină
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingură praf de copt
  • 1 linguriță esență de rom
  • un praf de sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti moi cu ciocolata:

Întâi am topit ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi și am lăsat să se răcească puțin.

Separat, am mixat ouăle cu zahărul, romul, până am obținut o spumă. Apoi am adăugat amestecul de ciocolată și am amestecat bine.

Am amestecat ingredientele uscate – făina, praful de copt, cacao și sarea și le-am cernut; apoi am început să le încorporez în ciocolată, mixând la viteză mică.

 Am pregătit o tavă cu hârtie de copt, am pus câte o linguriță de aluat, lăsând spațiu de 4-5 centimetri, să aibă spațiu pentru a crește. Am copt biscuiții la foc mic pentru aproximativ 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti moi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

BakeUpArtist 1

18.05.2017, 13:01

Multumesc, da, sunt ideali pentru cafea!

oanapl 1

19.05.2017, 10:21

Sunt fix pe gustul meu!

kytz 1

20.05.2017, 07:40

Buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limbi de pisica