Desert bomboane cu lapte condensat

de Rahela Velicu in Dulciuri, 30 Dec 2020 | 5506 vizualizari

 

"Retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte condensat indulcit
  • 340 gr biscuiti Petit Beurre
  • 2 linguri de cacao
  • nuca de cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane cu lapte condensat:

Mai intai macinam biscuitii.

Amestecam biscuitii macinati cu laptele condensat indulcit si cu cacao si formam o pasta omogena. Atentie: laptele condensat trebuie sa fie din acela pentru prajituri, nu pentru cafea. Nu mai este nevoie sa adaugam zahar caci laptele condensat este suficient de dulce.

Ungem mainile cu ulei si formam bomboanele pe care le dam prin nuca de cocos sau prin cacao. Se pregatesc in 10 minute si se pot consuma imediat. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Compozitia nu trebuie sa fie foarte moale, daca este nevoie mai adaugati 2-3 biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane cu lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă video