Desert budinca de chia cu kiwi si migdale

de Catalina L in Dulciuri, 31 Iul 2022 | 1897 vizualizari

 

Un mic dejun sanatos si delicios cu seminte de chia.

Va recomand sa-l pregatiti seara si a 2a zi dimineata numai sa adaugati garnitura dorita.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2021/11/budinca-de-chia-cu-kiwi-si-migdale.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml de lapte
  • 3 linguri seminte de chia - 25 gr
  • 1 lingura de indulcitor érythritol sau de sirop de artar fara zahar
  • Garnitura: :
  • 1 kiwi,
  • 10 migdale,
  • fulgi de nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de chia cu kiwi si migdale:

Amestecati inr-un castron toate ingredientele .

Dati la rece si lasati 1 ora ca semintele sa se umfle.   

Dupa 1 ora amestecati si observati cum budinca s-a ingrosat. Adaugati inca un pic de seminte de chia daca o doriti mai groasa sau lasati-o mai lichida.  

Dati din nou la rece si lasati 4 ore sau o noapte ca mine .

A 2a zi amestecati, varsati in 1-2 verine si decorati cu kiwi, migdale si fulgi de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de chia cu kiwi si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Desert rapid la pahar