Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere)

de Catalina L in Dulciuri, 10 Mai 2019 | 5765 vizualizari

 

 "Retete pentru mese in familie"
Minunat ! Rapid de facut, fara coacere , dati la frigider 4 ore si este gata
https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/cheesecake-rapid-cu-branza-de-vaci-si.html

 

INGREDIENTE

  • 7 biscuiți digestivi @McVities
  • 40 g de unt
  • 500 g de branza cremoasa de vaci 40%
  • 4 foi de gelatina
  • sucul si coaja rasa de la o lamaie bio
  • 75 g de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere):

Pregatiti forma. A mea era rotunda cu peretii detasabili si de marime de 18 cm. Am pus hartie de copt pe fund si am imbracat peretii in folie alimentar.

Mixati biscuitii si topiti untul. Amestecati impreuna si puneti biscuitii pe fundul formei apasand bine.

Dati la rece.

Puneti la-nmuiat gelatina intr-un bol cu apa rece.

Intr-un castron sau in bolul robotului amestecati branza cu zaharul

timp de 5 minute.

Adaugati coaja rasa de lamaie. Intr-o craticioara mica puneti la-ncalzit sucul de lamaie cu 2 linguri de apa.

Aduceti lz fierbere, luati de pe foc si diluati in el gelatina stoarsa bine.

Lasati sa se raceasca usor si adaugati-l la treptat la  compozitia cu branza amestecand.

Varsati compozitia peste biscuiti.

Dati la rece cel putin 4 h.

Dupa acest timp, detasati usor filmul de pe pereti si demulati.

Indepartati filmul complet.

Puneti cheesecake-ul pe o farfurie de seviciu (cu atentie) indepartand hartia de copt.

Este gata, decorati dupa gust si serviti.

Bun cheesecake!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine, ciocolata alba si crema mascarpone