Desert Fantezie cu ciocolata

de Alexandra Burz in Dulciuri, 12 Iul 2019 | 1661 vizualizari

 

Un desert demential pentru iubitorii de ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mic piscoturi
  • 500 ml frisca lichida Hulala
  • 300 gr branza de vaci
  • 250 gr mascarpone
  • Esenta de portocale
  • Coaja rasa de la o portocale
  • 4 galbenusuri
  • 150 gr de zahar
  • 2 pachete Kinder Bueno, 1 pachet biscuiti Oreo, ciocolata dupa placul si imagimatia fiecaruia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Fantezie cu ciocolata:

Crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
Adaugat branza de vaci si frisca batuta tare, mascarpone, putina esenta si coaja de portocala amestecand de sus in jos pana se omogenizeaza.
Intr-o forma de tort aranjam piscoturiile insiropate in sirop facut din esenta de portocale, apa si zahar.
Turnam crema si lasam la rece 3-4 ore sau peste noapte.
Decoram cu ciocolata, Kinder Bueno si Oreo dupa placul fiecaruia.

Pofta buna🤗

TIPS-URI

1

In crema puteti folosi si alte arome sau fructe de sezon

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Fantezie cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tort Nisipurile aurii