Desert lava cake

de DianaTrucmel in Dulciuri, 7 Dec 2018 | 2137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 160 g ciocolata amaruie
  • 75 g unt
  • 70 g zahar pudra
  • 30 g faina
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 1 esenta vanilie
  • Praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert lava cake:

 Se taie ciocolata in bucatele si se pune la bain-marie impreuna cu untul si zaharul, pana se topesc.
 Dupa ce s-au topit, luam oala de pe foc si adaugam ouale unul cate unul si amestecam.
Apoi adaugam faina in ploaie si amestecam incet pana intra suficient in compozitie.
Ungem formele cu unt si le tapetam cu faina.
Umplem formele mai putin de jumatate.
Le bagam la 220 grade C, timp de 12-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert lava cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mirela0911 1

10.12.2018, 17:50

Delicios desertul!

DianaTrucmel 1

10.12.2018, 21:44

Multumesc pentru aprecieri! 🤗

oanapl 1

30.12.2018, 16:17

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Lava Cake