Desert mini placinte cu branza si stafide

de Rahela Velicu in Prajituri, 7 Iun 2021 | 3291 vizualizari

 

Delicioase si rapide!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 500 gr branza telemea
  • 100-130 gr zahar pudra
  • stafide
  • 2 linguri de lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini placinte cu branza si stafide:

Taiem aluatul foietaj in doua parti si il intindem bine cu sucitorul.

Dam branza pe razatoarea cu ochiuri mici si o amestecam cu zahar pudra dupa gust si stafide.

Punem deasura aluatului foietaj amestec de branza si rulam. Taiem felii de aproximativ 2 cm grosime si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem usor cu lapte si dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana cand se rumeneste frumos.

Putem pudra cu zahar pudra dupa preferinte. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini placinte cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta de iaurt