Desert negresa

de Cofetarul Vesel in Prajituri, 10 Aug 2017 | 2696 vizualizari

 

 Negresa este unul dintre deserturile mele preferate, care imi aduce aminte de perioada copilariei mele. Este usor de realizat si este foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 250 mm apa
  • 200 gr zahar
  • 100 gr de margarina topita
  • 1 esenta de vanilie
  • 40 gr de cacao
  • 3 oua
  • 10 gr praf de copt
  • 40 gr de nuca de cocos
  • putina sare
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa:

Intr-un bol, amestecam cu un tel toate ingredientele uscate (faina, zaharul, sarea, praful de copt, cacaua). Apoi vom amesteca cu o furculita, apa, ouale, margarina topita si esenta de vanilie intr-un alt bol. Vom turna compozitia lichida peste cea uscata si vom amesteca bine cu o lingura de lemn. Aluatul il vom turna intr-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu putina faina) si il vom pune in cuptorul preincalzit, la 180 C, timp de 30- 35 de minute.

Cand negresa s-a copt, o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca complet si o taiem in bucati pe care le pudram cu nuca de cocos, putem pune cate o mura sau o zmeura pe fiecare bucata de negresa pentru a avea un aspect cat mai frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ecler cu doua creme