Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Negresa este unul dintre deserturile mele preferate, care imi aduce aminte de perioada copilariei mele. Este usor de realizat si este foarte gustos.
Intr-un bol, amestecam cu un tel toate ingredientele uscate (faina, zaharul, sarea, praful de copt, cacaua). Apoi vom amesteca cu o furculita, apa, ouale, margarina topita si esenta de vanilie intr-un alt bol. Vom turna compozitia lichida peste cea uscata si vom amesteca bine cu o lingura de lemn. Aluatul il vom turna intr-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu putina faina) si il vom pune in cuptorul preincalzit, la 180 C, timp de 30- 35 de minute.
Cand negresa s-a copt, o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca complet si o taiem in bucati pe care le pudram cu nuca de cocos, putem pune cate o mura sau o zmeura pe fiecare bucata de negresa pentru a avea un aspect cat mai frumos.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola