Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere

de Anett in Dulciuri, 17 Apr 2022 | 3931 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 300 g biscuiti macinati
  • 120 g unt
  • 6 linguri zahar
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri pudra de cacao

Pentru umplutura:

  • 8 linguri gem de caise
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 g branza dulce
  • zeama si zestul unei lamai
  • 5 linguri zahar
  • 50 g ciocolata neagra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere:

Amestecam ingredientele pentru aluat: biscuitii, untul, zaharul, laptele si pudra de cacao pana la omogenizare. Turnam compozitia intr-o tava si formam un strat subtire pe care ungem cu gem de caise Punem tava in frigider pana pregatim umplutura.

Batem frisca, adaugam zaharul, branza si zeama si zestul lamaii. Turnam compozitia peste stratul de biscuiti si punem la frigider pentru o ora.

Topim ciocolata pe baie de aburi si decoram prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si ricotta fara coacere