Desert prajitura cu caise

de Andra_Constantinescu in Prajituri, 30 Iun 2018 | 3772 vizualizari

 

Mi-a placut foarte mult aluatul de la briosele acestea, asa ca am facut si o prajitura, dar cu caise.

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat (8 g/plic)
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 plic de praf de copt (10 g)
  • 8 caise mari + 2 linguri zahar
  • Dimensiuni tava: 21/31 cm
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu caise:

Intr-un castron se pun untul, branza, zaharul, zaharul vanilat si ouale si se mixeaza. Se adauga faina si praful de copt si se omogenizeaza. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se spala caisele, se taie pe jumatate, li se scot samburii si se asaza in tava cu partea in care a fost samburele in sus. Se presara zahar peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand prajitura este frumos rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilie