Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci

de Oana in Slow Cooker, 27 Noi 2018 | 6906 vizualizari

 

Imi plac la nebunie prajiturile facute la slow cooker, ies super pufoase, usor umede in interior, nu sunt inecacioase, sunt nemaipomenite! Prajitura asta de post este atat de buna! Neaparat sa o faceti si voi! Eu am facut-o la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital.

 

INGREDIENTE

    • 200 ml ulei
    • 300 ml apa
    • 380 g gem de prune cu nuca
    • 3 linguri zahar
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 1 lingura zahar vanilat
    • 400 g faina alba
    • 40 g cacao
    • 1 lingurita scortisoara
    • 10 g praf de copt
    • 4-5 prune
    • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci:

Intr-un bol se pun gemul, zaharul tos si cel vanilat, esenta de vanilie si uleiul.

Se amesteca bine cu un tel.

Se adauga apa si se omogenizeaza compozitia.

Faina, praful de copt, cacaua si scortisoara se amesteca impreuna.

Se toarna in bol si se amesteca bine cu un tel sau o spatula.

Se pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital, se rastoarna compozitia se niveleaza usor.

Se asaza deasupra prunele taiate in patru.

Se pune capacul si se seteaza modul de gatire High pt 2 ore.

Cand programul s-a terminat se scoate prajitura si se lasa la racit pe un gratar.

Se pudreaza cu zahar si se taie rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot