Desert rulada cu nuca de cocos si banane

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Iul 2013 | 65667 vizualizari

 

Reteta o am de la mama mea cea draga,o pup si o iubesc <3

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 200 ml de lapte
  • 50 gr de cacao
  • 5 linguri de zahar
  • 400 gr de biscuiti(picnic)
  • 1 fiola de esenta de rom

Crema:

  • 1 pachet de unt(250 gr)
  • 150 gr nuca de cocos
  • zahar 7-8 linguri
  • + 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu nuca de cocos si banane:

Blat: Biscuitii se piseaza, apoi se fierbe laptele cu cacao si zaharul. Se ia de pe foc si se adauga fiola de esenta de rom, apoi se amesteca toate cu biscuitii. Se lasa la racit, apoi se intinde compozitia cu biscuiti pe un celofan ca o foaie de placinta.

Crema: Se freaca untul moale cu zaharul pana se topeste si apoi se adauga nuca de cocos.

Se intinde crema pe blatul biscuiti si se se pun bananele intregi. Se ruleaza bine, se infasoara in folie de plastic si se da la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu nuca de cocos si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello