Discuri cu capsuni

de - Andreea - in Dulciuri, 4 Iul 2013 | 3044 vizualizari

 

Bune,fragede si aromate.
In gradina mea inca se fac capsunile :) ... si mai gasesc cateva si pentru dulciuri.Restul le ''fura'' micutii ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1\2 cana zahar
  • 1 virf sare
  • zahar pudra
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Discuri cu capsuni:

Se amesteca laptele caldut cu zaharul si virful de sare.Zaharul trebuie sa se topeasca.

Se adauga apoi uleiul ,drojdia si 2-3 linguri faina.Se amesteca si se lasa la dospit 5 minute.

Se pune faina untr-un castron si adaugam drojdia.Se framanta bine aluatul.Se acopera si se lasa la dospit pina cind si-a dublat volumul.

Se intinde aluatul si cu ajutorul unui pahar fosrmam discuri.Ornam discurile cu capsuni si dam la cuptorul incins la 180 grade pina ce discurile se rumenesc frumos pe margini.

Se scot,se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Discuri cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar, cu capsuni