Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!

de RoXx in Reteta de vedeta, 12 Mar 2016 | 5119 vizualizari

 

Inspirata de celebrul Jamie Oliver iata ca am ajuns si la reteta cu nr 100! 

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 150 gr. branza ricotta
  • 200 gr. rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!:

Dovleceii se spala, se taie fasii subtiri pe lung,se asezoneaza si se coc pe grill.

Eu i-am tinut cam 2-3 minute pe fiecare parte.

Dupa ce sunt gata toate fasiile, se pune pe fiecare la un capat o lingurita de ricotta si o rosie uscata.

Se ruleaza toate astfel si se servesc imediat alaturi de otet balsamic.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 17:42

super idee

Rocsi 1

13.03.2016, 19:41

La cat mai multe retete, Roxx!

-Licurici- 1

14.03.2016, 11:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan Delaco