Dovlecei umpluti

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 6701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 1/2 kg carne tocata (pui, vita, porc)
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • sare, piper, boia
  • ulei
  • (1 ou)
  • cascaval sau branza de burduf
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Curatam dovleceii, le spalam, le taiem in lung si le scobim de semintele. Le presaram cu putin sare si piper. Ceapa, ardeiul si carnea le calim in putin ulei.  Luam de pe foc si amestecam cu condimentele. Dupa ce s-a racit putem sa adaugam si 1 ou.

Tapetam o tava mai mare, umplem dovleceii cu carne si le presaram cu branza sau cascaval. Lasam la cuptorul fierbinte la foc mare 15-20 minute pana se rumenesc deasupra. Se servesc imediat scoase din cuptor.

TIPS-URI

1

dupa ce se racesc se inmoaie, de preferat sa se consume inainte

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv asortat din cascaval