Dovlecei umpluti

de vasy16 in Mancaruri de legume, 8 Mar 2016 | 2748 vizualizari

 

O mancarica simpla,gustoasa si usor de preparat.Credeam ca nu va iesi gustoasa pentru ca sotul meu e foarte mofturos la mancare,dar a mancat incantat si mi-a cerut sa-i mai fac si altadata.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei maricei
  • o ceapa
  • cateva ciuperci
  • 4 cubulete branza topita
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Spalam si curatam de coaja dovleceii.Taiem fiecare dovlecel in doua si scobim cu o lingurita lasand un pic de fund.Tocam marunt ceapa,ciupercile si miezul de dovlecel.Calim totul in ulei si sezonam cu sare,piper si mirodeniile pe care le-am ales(eu am pus oregano si marar uscat).Umplem dovleceii,punem deasupra fiecaruia un cubulet de branza topita.Punem intr-o tava,adaugam pe fundul tavii cateva picaturi de ulei si doua pahare cu apa,dam la cuptorul incalzit la 180 grade timp de 30 minute cat sa se inmoaie dovlecelul si se rumeneste branzica.Se poate chiar sa fie gata inainte de cele 30 minute.Se scoate si se serveste imediat.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate adauga si carne tocata,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Zucchini cu pui si mozzarella