Dovlecel umplut

de Ina in Mancaruri cu carne, 13 Ian 2014 | 5979 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

13.01.2014, 21:47

Super. Am facut si eu o data sau de doua ori pentru ai mei si le-a placut mult!

Ina 1

13.01.2014, 21:50

Da, Rocsi! Tare bun este dovlecelul cu carne

- Andreea - 1

13.01.2014, 21:54

Si noua ne plac mult

mihaelam90 1

13.01.2014, 21:56

super buuuunn!

Bya Ralu 1

13.01.2014, 21:56

ce super arata

Bunica 1

13.01.2014, 21:57

Bun dovlecelul!

deyutzky 1

13.01.2014, 21:59

tare buuun!arata super!

Ela68 1

13.01.2014, 21:59

ne place mult si noua

adnia 1

13.01.2014, 21:59

super!

T I M E A 1

13.01.2014, 22:00

si mie imi plac mult!

MotanLaOale 1

13.01.2014, 22:37

bun bun

Corinuta 1

13.01.2014, 22:48

ce fain arata

cristeena20 1

13.01.2014, 22:57

miamiiii..super bune!!

danakarin 1

14.01.2014, 05:01

Chiar bunatate!

alilianaa 1

14.01.2014, 07:23

deliciu..

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 08:13

foarte bun

babi5 1

14.01.2014, 08:29

buni tare

mamaieelena 1

14.01.2014, 13:59

super bun

RuxyRux 1

14.01.2014, 19:58

Splendid

Lia_ 1

15.01.2014, 05:11

doar am trecut dar nu citesc pt ca nu imi place dovlecelul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu carne toacata de porc