DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST

de mimmi in Mancaruri de post, 21 Mar 2019 | 2067 vizualizari

 

Retete de post creative.

 

INGREDIENTE

  • 3 zucchini
  • 150 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 catei usturoi
  • 50 g ardei rosu/gogosar
  • 1 morcov mare
  • sare, piper
  • 1 lingurita ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST:

Taiem dovleceii in doua, pe lungime.

Ii scobim cu o lingurita si ii condimentam cu putina sare si piper.

Calim intr-o tigaie ciupercile, ceapa, usturoiul, gogosarul, 50 g miez de dovlecel  taiate marunt si morcovul dat pe razatoarea mare.

Le calim pana se inmoaie si condimentam dupa gust cu sare, piper si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.

Umplem dovleceii cu aceasta compozitie si ii asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Dam dovleceii la cuptor pana incep sa se rumeneasca iar dovlecelul este gatit.

Noi am servit cu un sos de iaurt, mustar, otet si miere.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Panacris 1

22.03.2019, 09:49

dantes 1

25.03.2019, 10:34

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pizza de post