Drob de pui

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 15713 vizualizari

 

Anul acesta, pentru paste, am facut drobul dupa reteta Oanei. Apreciat de toata lumea, il dedic cu mare ,mare, mare drag lui Medi. Nu ca n-as fi putut sa-i dedic ceva dulce ci pentru ca ea vrea MANCARE!!! :))))),Ea nu se joaca cu dulciuri:))). Medi...Medi..nu am bai cuvinte azi...Nu am cuvinte sa descriu respectul, afectiunea, dragul, simpatia pe care le nutresc (suna cumva a declaratie de dragoste?:D:)))) ).La multi ani, Medi!!!! Sa ai parte de sanatate multa, bucurii, dragostea lui George si a celor dragi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 1 kg inimi si pipote
  • un piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 10 oua
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper.

Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.

Le lasam sa fiarba apoi le dam  pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn (as fi putut sa le bag la robot dar nu imi place drobul pastos ci imi place sa aiba bucatele mai mari prin el)

Verdeata o spalam bine.

Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.

Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute (din care oprim putin pentru uns), sare, piper , si amestecam usor cu mana.

In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.

Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (29)

gaby_duceag 1

27.04.2011, 13:59


lavinia_dumitru 1

23.05.2011, 17:06

Anul acesta de Sfintele Sarbatori de Pasti am facut drob dupa reteta asta.A iesit senzational.Multumesc!

adry88 1

03.06.2011, 15:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui