Farfale cu biscuiti, nuca si stafide

de MotanLaOale in Farfalle, 23 Oct 2020 | 3740 vizualizari

 

Tot ramasite de la galusti unde am facut in disperare.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Farfalle
  • 100 g biscuiti
  • 30 g unt
  • 50 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 linguri ulei
  • 100 g nuca macinata
  • 50 g stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu biscuiti, nuca si stafide:

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului.

Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit.  

Cand este rece se amesteca cu zaharul, scortisoara si nuca macinata.  

Stafidele se pun la inmuiat in rom pentru 30 minute.  

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.  

Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg.  

Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se incinge.  

Se pun pastele in uleiul incins si se amesteca de cateva ori.  

Se pune amestecul de biscuiti rumeniti cu nuca si se amesteca de cateva ori pe foc.  

Se da deoparte, se amesteca bine si sunt gata.  

La servire se poate presara cu zahar tos.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu biscuiti, nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor