Farfalle cu lapte

de Razvan Constantinescu in Mancare copii, 1 Apr 2016 | 5869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 l apa;
  • sare;
  • 150 g paste farfalle;
  • 1,3 l lapte;
  • 200 g zahar;
  • esenta de vanilie.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu lapte:

Se pun apa si putina sare intr-o oala, la foc. Dupa ce da apa in clocote, se adauga pastele si se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, mestecand din cand in cand. Se scurg pastele de apa fierbinte si se clatesc cu apa rece, apoi se pun din nou la foc impreuna cu laptele. Cand acesta incepe sa dea in clocote, se adauga zaharul. Se mai clocotesc cateva minute, mestecand continuu, apoi se opreste focul si se adauga esenta de vanilie. Se acopera oala cu un capac.

Daca nu va plac pastele pregatite "al dente", dupa ce fierb in apa le mai puteti lasa sa se umfle circa 30 de minute, acoperite cu un capac deoarece in lapte nu prea se umfla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Merisor 1

01.04.2016, 11:17

Yummy! Chiar imi plac!

Bya Ralu 1

01.04.2016, 18:07

bune

Geanina87 1

02.04.2016, 21:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maimutica de orez