Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 27 Oct 2019 | 5693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castron fasole boabe
  • 2-3 morcovi
  • apa
  • sare/piper
  • 2-3 catei usturoi

Pentru sos

  • 1-2 cepe de apa
  • ulei de masline
  • pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot:

Fasolea se spala bine sub jet de apa rece, se scurge, se arunca boabele inchise la culoare sau impuritatile ramase, si se pune in vasul de la slow cookerul Crock-Pot.

Punem apa cat sa acopere, setam functia High pentru 2-3 ore.

Dupa circa 1 ora, punem si morcovii curatati de coaja si lasam in continuare sa se fiarba.

Cand este gata, se muta fasolea si morcovul intr-un robot de bucatarie, se pune putina zeama in care au fiert si se mixeaza pana devine o pasta consistenta. Se adauga si usturoiul pisat si condimente.

Intr-o tigaie se pun ulei de masline, ceapa taiata rondele, se lasa la calit, dupa care se adauga pasta de tomate, condimente dupa gust si se lasa pana se inmoaie.

Compozitia de ceapa se pune peste pasta de fasole.

Se servesc cu paine prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot 3,5 L