Fasole cu ciolan afumat la slow cooker Crock-Pot

de Dya Daniela Andrei in Slow Cooker, 14 Iun 2016 | 3857 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 500 gr fasole uscată (boabe)
  • Un rasol afumat de porc
  • Un morcov
  • 4 cepe albe mari
  • Ardei graşi: roşu/verde/portocaliu
  • Sare după gust
  • 2 linguri cu bullion
  • Verdeţuri: mărar/pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat la slow cooker Crock-Pot:

Curăţăm fasolea, o spălăm foarte bine şi o punem într-o oală încăpătoare. Turnăm apă atât cât să o cuprindă şi o lăsăm peste noapte să se hidrateze.

A doua zi o scurgem de apă (dacă mai este cazul), o clătim şi o punem în vasul slow cooker-ului Crock-Pot . Setăm modul high pentru 6 ore (la nevoie se poate reseta).

Rasolul se taie în bucăţi şi se pune în vas, la un loc cu fasolea. (Am procedat astfel cam la jumătate din timpul rămas).

Separat, am tocat legumele şi am pregătit prăjeala, adăugând-o ulterior peste fasole.

Sărăm după gust şi continuăm fierberea până la finalizarea programului, când presărăm verdeţurile tocate. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat