Felii aurii de cartofi copti

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 24 Ian 2018 | 9042 vizualizari

 

Felii de cartofi aurii cu fulgi de unt, marinati in ulei de masline de care nu te mai saturi....va invit cu drag la degustat!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi maricei
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare de mare neiodata
  • 75 gr unt
  • marar pentru decor sau ce va place voua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii aurii de cartofi copti:

Cartofii cu tot cu coaja, se spala bine, se feliaza in felii mai grosute si se pun intr-un vas, se toarna ulei de masline si se amesteca cu sare ( cam din ochi), se lasa la marinat 30 de minute.

Pe o foaie de copt se asaza feliile in tava de cuptor si se coc pana se rumenesc frumos, eu i-am pus pe programul gratin. Cartofii  se scot cu o paleta si deasupra se razuie untul in fulgi pe razatoarea mica. Se topesc in gura de buni ce sunt!

Se fac rapid si extrem de usor si merita probata reteta.

O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii aurii de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor, cu cascaval afumat si verdeata