Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Combinati fructe, condimente, carne, vin si legume si obtineti oricand o masa de neuitat.
1.Se combina mierea cu rozmarinul tocat,sarea ,piperul si cu otetul intr-un castron.Se adauga fileurile de porc si se tin la frigider 30 de minute.
Se rade coaja de la portocale si se opareste cu apa clocotita.Se taie 2 portocale felii ,iar de la celelalte se stoarce sucul.
3.Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, se adauga fileurile de porc ,se presara cu coaja de portocale si se lasa sa se rumeneasca cca. 5 minute pe fiecare parte.Se pun feliile de portocale peste fileuri si se mai lasa 4-5 minute.Se scot din tigaie si se pastreaza la cald.Se toarna in tigaie marinata,vinul si sucul de lamaie , se amesteca pana scade sosul.Se toarna sosul peste fileuri si feliile de portocale.Se insoteste de un vin alb sec si garnitura dupa plac.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult