File de somon cu rozmarin

de Bunica in Somon, 18 Feb 2012 | 6440 vizualizari

 

Cred ca se stie ca sunt fan peste.

 

INGREDIENTE

  • 1 file de somon
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei cu rozmarin
  • 100 ml. vin alb
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somon cu rozmarin:

Se spala pestele si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Pestele se sareaza, condimenteaza cu piper ,zeama de lamaie si ulei de rozmarin.

Deasupra se toarna vinul alb si se da la cuptor.

Se tine in cuptor pana se rumeneste usor.

Eu l-am servit cu garnitura de salata orientala (reteta se gaseste pe pagina retetelor mele)..

Daca ti-a placut reteta noastra "File de somon cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dakris 1

19.02.2012, 18:38

Delicios!

Ubulika 1

19.02.2012, 19:47

simo_brkic 1

23.02.2012, 14:12

mmmmmm ar fi ideal sa il am in fata acum!PPPP

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon in punga la cuptor cu piure de morcovi si broccoli