Flori de dovlecel pane

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 17 Iun 2013 | 5239 vizualizari

COMENTARII (16)

sasha 1

17.06.2013, 15:31

asta am facut-o si eu acun vreo 2 -3 ani, sunt uper gustosi cu zeama de lamaie si smantana

Merisor 1

17.06.2013, 15:31

Interesanta reteta, n-am mancat pana acum!

Alina26 1

17.06.2013, 16:11

imi plac la nebunie!!!!!

laura_n 1

17.06.2013, 16:43

nici eu nu am mai mancat pana acum, dar am auzit numai pareri bune despre ele

mena29 1

17.06.2013, 16:50

babi5 1

17.06.2013, 17:01

Bya Ralu 1

17.06.2013, 17:07

super

Dea_Dea 1

17.06.2013, 17:10

Nu am mancat niciodata , dar cred ca sunt gustoase!!

jolygina 1

17.06.2013, 17:49

am vz ca in italia se manca asa ceva dar eu nu am incercat asa ceva ,ele arata foarte bine

adry88 1

17.06.2013, 17:50

alilianaa 1

17.06.2013, 18:03

tare bun

Bunica 1

17.06.2013, 18:44

N-am mancat,dar am auzit ca sunt foarte bune!

angyb 1

17.06.2013, 19:17

ce bune trimite si la mine cateva

Rocsi 1

17.06.2013, 19:20

Corinuta 1

17.06.2013, 21:45

Ce dragute, cu siguranta as gusta!

_Alina_ 1

18.06.2013, 08:04

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fori di zucca (flori de dovlecel)