Fluturi, fluturi

de Simo in Mancare copii, 15 Apr 2009 | 6182 vizualizari

 

Un desert delicios si hranitor pentru copilasi!

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza sau branza de vaci amestecata cu putina smantana
  • 3 felii de franzela
  • 9 grisine
  • mandarine
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingurita zahar vanilat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fluturi, fluturi:

Se taie feliile de franzela in jumatate. Frecam branza cu zaharul pudra si cu cel vanilat, pana obtinem o compozitie omogena. Se prind feliile de paine intre ele ( lipim jumatatile la partea cu coaja cu ajutorul unei grisine). Asa am obtinut aripioarele fluturasului :)) Fixam cate doua grisine pe post de antene. Pentru a acoperi locul in care sunt amplasate antenele si grisina de legatura, se face cu ajutorul unui pos de ornat torturi un segment de branza, care va fi corpul fluturasului! Se ung aripioarele cu crema de branza si deasupra se aranjeaza felii de mandarine (eu am pus din conserva  ).

Copilasii mei si-au lins degetelele  !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fluturi, fluturi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Flori 1

19.03.2009, 19:13

Copiii tai s-au lis pe degete si eu am lins un pic ecranul monitorului, da' numa' asa, intr-un colt, unde am facut "carare" de cand intru pe Bucataras.)))

Bucataras 1

17.05.2009, 19:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Fete ochioase