FOCACIA

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2009 | 7423 vizualizari

 

o pizza cu branza si cimbru...

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa,
  • 1 pliculet drojdie,
  • 2 ligurite zahar,
  • o jumatate lingurita sare,
  • 4 linguri ulei,
  • faina cat cuprinde
  • 500 -600 g branza sarata
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FOCACIA:

Se framanta coca, se intinde foaia (cu mana) imediat in tava unsa si tapetata cu faina si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit se pune deasupra un praf de sare, cimbru si branza rasa.

Se baga in cuptorul incins si se coace la foc mediu aproximativ 35 de minute.

TIPS-URI

1

Dupa ce intindeti coca in tava, o ungeti cu putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "FOCACIA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:33

tot am auzit de el dar nu stiam mai exat ce este.....imi place...

liana_geicu 1

19.11.2009, 12:39

ma bucur, este si foarte bun...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Minipateuri cu branza