Foietaj cu banane si fineti

de Pushaa in Prajituri, 20 Feb 2014 | 17650 vizualizari

 

Un fel de strudele sau rulouri ce merg perfect cu o cana de lapte la micul dejun sau pur si simplu cand avem pofta de ceva dulce!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 banane
  • 300 gr fineti
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu banane si fineti:

Dezghetam aluatul de foietaj. Taiem bananele rondele un pic oblice.

Pudram masa cu faina, asezam aluatul si il intindem foarte putin. Il taiem in 3 bucati pe lungime si 4 pe latime. Ies 12 patrate. Punem fineti pe jumatate de patrat, dar nu pana la capete, iar deasupra 3 feliutele de banana. Impaturim si presam marginile usor cu o furculita. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Dam tava la cuptor la foc iute 20-25 minute, cand sunt gata devin aurii la culoare.

Dupa ce se racesc le pudram cu zahar!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu banane si fineti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lia_ 1

08.03.2014, 15:07

favorita pentru zilele cu criza de timp

JulyCris 1

08.03.2014, 15:11

Pushaa 1

08.03.2014, 15:57

ai dreptate Lia, se fac foarte repede!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ciocolata