Foietaj cu nutella,alune si biscuiti

de - Andreea - in Dulciuri, 27 Iun 2015 | 7701 vizualizari

 

Un dulce rapid si absolut delicios .... alunele si biscuitii fac toata diferenta :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj ( 265 gr)
  • 40 g alune
  • 3 linguri cu nutella
  • 6 biscuiti integrali
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nutella,alune si biscuiti:

Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. 

Intindem aluatul de foietaj  si il taiem in doua parti egale. 

Ungem fiecare foaie cu nutella, presaram alune zdrobite si biscuiti macinati . 

Rulam foietajul si inchidem capetele presand cu o furculita. 

Incingem cuptorul la 180 grade. 

Dam tava la cuptorul incins pentru 15-20 minute. 

Scoatem foietajul si lasam sa se racoreasca dupa care feliem dupa plac .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nutella,alune si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si nuca